!!! VÁLASSZATOK !!!

 

 "Szeretett Testvérem; kívánom, hogy mindenben olyan jó dolgod legyen, és olyan egészséges légy, amilyen jó dolga van a lelkednek."

(3.Ján.1)

Ezzel az Isteni, szent üzenettel kívánok mindnyájatoknak áldott újszövetséget az Úr Jézus Krisztussal, ebben az évben is.

"Válasszatok magatoknak, még ma, akit szolgáltok!"

(Józsué 24:14)

Egyenes, világos, és félreérthetetlen parancs ez testvérem. Nincs feltétel, nincs módosítás, nincs időhúzás. Jogerős, végrehajtásra kötelező parancs. Még ma döntsd el, hogy kihez tartozol! Afelé szolgálj, a másikat pedig tagadd meg! Fejezd be az ide-oda sántikálást, keresve, kinél találsz nagyobb húsos koncot! A sötétség leple alatt járkálsz ide-oda, hogy senki se lássa, amint zsebre vágod a vérnek díját.

A vér díja mindig megöl! Vagy a kuncogó, harminc ezüst, vagy az, akitől kaptad, mert ők is tudják, hogy áruló, hazaáruló vagy. Ahogy elárultad a Királyodat, ugyanúgy el fogod árulni a lázadó trónbitorlót is. Ezért fog megölni. Azt talán felesleges is magyaráznom, hogy ha kiderül pártütésed, mit fog tenni veled a Király.

Vigyázz, mert aki mindenkihez tartozik, az nem tartozik senkihez! A magányos áruló pedig, keres egy társat, egy megbízható kötelet, (mint Júdás) és bevégzi sántikálását. Még mindig füstöl és fojtogat a szilveszteri áldozati petárda, a mindenféle robbanó szerek, tűzijátékok, ördög oltáráról felszálló kénköves füstje. Még be sem fejezted év végi szédült ígérgetéseidet és fogadalmaidat, még a mámoros bódultság émelyítő hányingere rántja görcsbe gyomrodat, de már azt nézed, hogy kinek moshatnád meg a lábát néhány görcsoldó, tünet-kezelő tablettáért.

Ki vagy te ember, és mit akarsz? Nem cselédnek, üldözöttnek, mások szolgájának, hanem saját képére, királyi utódnak teremtett az Isten! Ne parolázz, és ne szövetkezz ellenségeddel, mert átkozott annak az ura. Légy szent, miként a te Urad is szent. Csak Őt imádd, és neki szolgálj!

Hamarosan önkéntes "fekete angyalok" jönnek a kopogtató céduládért, délibábot mutogatnak, és azt mondják: "Ez mind az enyém. Ha leborulsz, és engem választasz, én mindent neked adok." Ne válaszd őket, mert hazudnak! Semmijük sincs valójában. Amit magukénak mondanak, azt lopták. Ha abból elfogadsz valamit, orvgazda leszel és ugyanaz lesz az ítéleted, mint a tolvajoké, az ördög angyalaié!

Aztán azt mondja: "Negyven napig éheztél, itt vannak ezek a kövek, te Isten embere vagy, kérd az Uradat, és kenyérré változtatja." Ne dőlj be, Jézus a jobb keze felől állóknak nem követ, hanem mennyei kenyeret ad! Aztán még azt is mondja: "Minek neked harcolnod, minek neked valakihez tartoznod? Téged az angyalok fognak megőrizni, mert te az Úré vagy." Ez igaz, Isten kirendelte a védő angyalokat melléd. De ők csak akkor védenek meg, ha van mennyei TB kártyád, Újszövetséged. Mert mindenre gyenge vagy, mert ami testtől született, test az.

Csak az Úrral és egymással Újszövetséget kötve, fog az angyal megvédeni. Ne kísértsd tehát az Istent! Jézus mondja: "Én vagyok az Út, Igazság és az Élet. Senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam!" (Jn.14:6) Szeretnél végre szabadon, igaz boldogságban, már itt a földön Isten Országában élni? Ha igen, akkor Válaszd Uradnak Jézust, és csak neki szolgálj.

Jézus mondja:

"Ha valaki nekem szolgál, engem kövessen, és ahol én vagyok, ott lesz az én szolgám is, és ha valaki nekem szolgál, azt megbecsüli az Atya!"

(Jn.12:26)

 

ÁMEN

 

Nagy Sándor